Известие

Collapse
No announcement yet.

ей толкова остава да си взема GTV, убедете ме pls !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ей толкова остава да си взема GTV, убедете ме pls !

та така... четох, четох, слушах и пак четох, пробвах 1-2 гтв-чки и ми харесаха... просто ми паснаха на душата. страхотна колица.

един ми е въпроса обаче.

може ли да се барне двигателя че мощността да стигне до 170-180 коня ? 215 км/ч просто ми се струва не достатъчно на фона на това което съм свикнал и ми се ще ако си взема да мога да я изцеда поне до 240.

та това според вас възможно ли е и колко ще ми струва, и заслужава ли си.

дори и да не е възможно най-вероятно ще си взема гтв, "мадамата" е просто 6 точки
    sigpic
    днес съм в почивка ---

айде бре 12 прочитания никакъв отговор още :P
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Може да се докарат почти 170 коня от тази кола без много екстремен тунинг И мисля че 240 няма да са и проблем
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
        Може да се докарат почти 170 коня от тази кола без много екстремен тунинг И мисля че 240 няма да са и проблем
        а за колко пари си говорим, ако имаш някаква идея ?

и още нещо. още се чудя дали да е спидер или ГТВ, казаха ми че спидера лек се усуква шасито но пък това спомага за добрите завои защото има добро сцепление, но пък гюрука не бил много добър и много тракала. съвет ?
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

аз продвам моята, ако искаш я виж, ако си от София
          ALFA ROMEO GTV

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev

и още нещо. още се чудя дали да е спидер или ГТВ, казаха ми че спидера лек се усуква шасито но пък това спомага за добрите завои защото има добро сцепление, но пък гюрука не бил много добър и много тракала. съвет ?
            Ами първо си купи колата да видим точно коя модификация ще е после че ти кажа какво и за колко може да се направи

Относно Спайдера тва за усукването ми звучи зверски глупаво - за гюрука нека споделят колеги с такива
            sigpic
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от JOVANI_1974
              аз продвам моята, ако искаш я виж, ако си от София
              не съм от софия, но ако не я продадеш до 2 седмици ще дойда да я видя, че имам работа натам

а някое линкче към снимки и още инфо ? мерси

PP: видях я, някоя снимка отстрани имаш ли, и по-конкретно по-близо до калниците ?
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev

Ами първо си купи колата да видим точно коя модификация ще е после че ти кажа какво и за колко може да се направи

Относно Спайдера тва за усукването ми звучи зверски глупаво - за гюрука нека споделят колеги с такива
                звучи ти глупаво, но всъщност това е бил ефект който дизайнерите на колата са искали да постигнат всъщност по случайност се е получил и те са го доразвили, и е една от най-стабилните къси бази във къси и остри завои дококото знам
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

[quote=Stoyan Georgiev]
                  Първоначално публикувано от "Stoyan Georgiev":1621ztxd

звучи ти глупаво, но всъщност това е бил ефект който дизайнерите на колата са искали да постигнат всъщност по случайност се е получил и те са го доразвили, и е една от най-стабилните къси бази във къси и остри завои дококото знам [/quote:1621ztxd]

Сега ми звучи интересно дай източника на тва инфо
                  sigpic

Comment

" There are many complaints that the Spider is displeasing to drive around tight corners, however the subtle flexing of the chassis improves grip and is a very rare feature. The Morgan is the only other car to share this feature. This flexing of the car can scare less able and less experienced drivers. "

другото което съм чел е от немски и английски списания от преди няколко години
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

http://www.mobile.de/SID1CES4Q9ry1UyPw8 ... 258764949&

според вас тази как е като характеристики ? писах му на човека със допълнителни въпроси, кажете според вас какво трябва да го питам също, и май май трябва да купувам самолетен билет до германия
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Акциза е дебел и тази кола ще стъпи предполагам над 15000 лв.
                        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                        Opel Astra J GTC

Comment

15000 ? що толкоз много ?

в смисъл.. тя колата като е 6000 лв, едва ли акциза ще е почти 100% от цената ?

или може би заради големия двигател, ли ? не разбирам, пояснете плс
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

колега,

в Мобиле.бг имаше преди митнически калкулатот, който ти пресмята точно всичко ама нещо сега не работи. иначе силно се съмнявам че митото ще е толкова високо. дори и да е 100% от стойността на колата пак ще ти се върже на 12-13 000 лв което не е много за такава кола. потурси в нета колко е акциза точно. ГТВ-то изглежда много добре, а и с тези коне ще е лудница! аз съм карал едно 2.0 турбо, за което собственика казваше че е доработено и е около 220 магарета и направо е извънземно!!! колата става убиец! поздравявам те за избора и се надявам като я вземеш да я покажеш
                            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

колега,
                              по мои сметки и пресмятания по информация от нета акциза за тази кола ще е 9256,68 лв. + 6000 лв цамата кола = 15256,68 лв

няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                              X